Twitter

Radikális őszinteség mozgalom

Ez egy olyan blog, amelyben a mozgalom híreit teszem közzé, továbbá beszámolok arról, hogy mit kavarok. Nem igérek semmit, de az a szándékom, hogy "ami a szívemen, a számon." Ez Dr. Telkes József személyes blogja. Kérdezhetsz bármit, legfeljebb azt mondom, "passz". Az esetleges vitákat nem fogom moderálni.

Friss topikok

Linkblog

ASZASZ* projectek

2011.06.21. 15:48 DOKI

1. Dr. Parádi József pszichiáter és társulata: Álomszínház 2.0

2. Dr. Telkes József: A Freeland project

3. Ki lesz a következő?

2x10 perces gyakorlatokkal és azok dokumentálásával épül a rendszer. A megosztásukra, nyilvántartásukra használt eszközöket és azok használatát a VIP-tagoknak megtanítom.

Kétféle tagság lesz ugyanis:

Free - Mindent tud, használhat, de pénzt keresni nem tud. A pontjait viszont levsárolhatja, és ha havi 100 lájkot összegyűjt, akkor a rendszer használata ingyenes. Az egyenleget hó végén lehet lenullázni, méghozzá a következő hónapra előre.

VIP - Azoknak, akik pénzt akarnak keresni. "Kötelező vásárlás" van, havi 100 Lájk, azaz 10.000 Ft - magyarul, a tagdíj Lájkkal is fizethető.

Hivatalos pénznem neve: "Freelandi Lájk"

Rövidítése: FL vagy FLL Melyik legyen?

Interkatív: lásd a fenti példát - teljes működés esetén azzal a különbséggel, hogy azoknak a szavazatát várom, akik képesek és hajlandók Lájkkal fizetni. "Annyi szavazatod van, amennyi Lájkot összegyűjtöttél, feltéve, ha tapasztalatok megosztásával vagy ennek hiányában pénzzel hajlandó vagy fizetni érte.

Lájkokkal keresgetünk.

Lájkot minden tag kibocsájthat korlátozás nélkül, egyedüli követelmény a sikeres vizsga (vagy Felvételi vizsga) Freeland működéséről és a tartalomszolgáltatás szabványairól. Vagyis bizonyítania kell, hogy nem csak elolvasta, hanem 100%-osan meg is értette, hogy a király mit vár cserébe azért, hogy ráruházza a pénzkibocsájtás jogát.

Látsz fantáziát a Lájk (FL) pénzként való használatában?

 

 

*Ami a Szívemen Az a Számon.

Szólj hozzá!

Címkék: fl ft telkes netszemle parádi lájk 10.000 fll freelandi valutaunió

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisoszintesegmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr603003501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása