Twitter

Radikális őszinteség mozgalom

Ez egy olyan blog, amelyben a mozgalom híreit teszem közzé, továbbá beszámolok arról, hogy mit kavarok. Nem igérek semmit, de az a szándékom, hogy "ami a szívemen, a számon." Ez Dr. Telkes József személyes blogja. Kérdezhetsz bármit, legfeljebb azt mondom, "passz". Az esetleges vitákat nem fogom moderálni.

Friss topikok

Linkblog

A radikális őszinteség napja - brainstorming indul!*

2011.01.25. 16:02 DOKI

Mi legyen? Kell-e már személyes találkozó vagy maradjunk online és nem akadály a távolság?

Legyen-e már most valami (ideiglenes) jelvényünk, pl. egy piros gombostű, amely azt jelzi, hogy tagja akarsz lenni a mozgalomnak?

vagy bármi más? Jöhetnek az áldott ötletek, bármi, brainstorming jelleggel vagyis azt megigérem, hogy senkit nem fogok lehülyézni. Amúgy is lesz majd a rendszerben egy brainstorming modul, addig meg a meglévő eszközöket használom, most a legegyszerűbbet, a kommenteket ajánlom.

Mi legyen a radikális őszinteség napján, február 5-én szombaton, amikor a népek többnyire pihenni és szórakozni akarnak.

*Ötleteid a kommentek közé írd!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisoszintesegmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr892612581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.01.29. 23:32:35

Ha nem akadály a távolság, én a személyes kapcsolat híve vagyok. Amíg ló nincs - addig a háló is megteszi, mert baromi nagy szükség van arra, hogy ember számba vegyenek, hogy a véleményemet kérdezzék, és ne csak az enyémet, de minél többét össze lehessen hangolni. Imádom az agyvihar technikát (intézményi minőségirányítási programban használtuk)- abszolút demokratikusnak tartom.
Nem sokat láttam még, de szerintem nem szükséges még az összetartozást kifejezni gombostűvel sem. Inkább még csak készülődjünk arra, hogy sokan lesznek, akik szeretnek igazat szólni, és akik képesek is elviselni az őszinte kritikát, majd az előállt problémák megoldásánál lehet szakmai körben ötletelni.... vagy valami ilyesmi, de én még nem látok koncepciót. Mi a célunk? Mit akarunk valójában elérni? Miért is kell igazat beszélnünk? Kérhetném február 5-re az első témát? Csak hogy tudjam, miben nyilatkozzam meg akkor? Vagy már előtte? és 5-én már az eredmény lesz látható, amiről lehet fórumozni mondjuk? Kéne egy kis fonal :)- így csak lógok a levegőben! Bedobhatnál néhány témát... meg is szavazhatnánk, hogy a többséget mi hozza lázba? Ha megvan az aktuális, akkor mehetnének a cetlik - tényleg brainstormingosan, amiből viszont már kijönne valami közös is, és akkor adjunk neki őszintét! :)
De kell egy konkrét valami, hogy ne csak mondja mindenki a magáét a saját burájából. Fogj össze, hogy össze tudjunk fogni!

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2011.02.17. 14:36:04

@térfél: "Amíg ló nincs - addig a háló is megteszi"
8Đ (avagy az eredetihez hason lóbban:
"Ha ló nincs, háló is jó";)

Ez legalább olyan jó, mint a "szájról szájra" terjedés modern változata, a: "site-ról site-ra" (antiangolok kedvéért ejtsd: "szájt";))
Avagy a két "öszvér": szájról site-ra (hallottam, felteszem a netre:) és site-ról szájra (mesélek arról, amit a hálón találtam:).

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2011.02.17. 17:27:38

@1.szolo 2014;): pontosan így :).
(de látod? itt is csak Te szólsz vissza... :( - remélem, rám szólsz, ha kell(ek)!?)

DOKI 2011.02.26. 00:50:18

Persze, hogy kellesz. De a helyedet magadnak kell megkeresned! Tudod kell a személyes célod, küldetésed, és ezt videón köreadni. Tudod (érdemes) kell saját YouTube csatornát gondozni, működését rendesen megismerni. Közben gyűjtöd a lájkokat, és amikor összejön 100, akkor szólsz, hogy lépjünk tovább. Vagyis semmi más, mint annak a dokumentálása egy blogon, hogy mi ment át, és az, amit átment tőlem, az miben hansznosul a te ügyeidben. Igy hirtelen...
Ha engem kérdezel, ez a te blogod:
www.freeland.blog.hu
Ja össze akarlak majd hozni egy jó emberrel, ne felejtsem el!
süti beállítások módosítása