Twitter

Radikális őszinteség mozgalom

Ez egy olyan blog, amelyben a mozgalom híreit teszem közzé, továbbá beszámolok arról, hogy mit kavarok. Nem igérek semmit, de az a szándékom, hogy "ami a szívemen, a számon." Ez Dr. Telkes József személyes blogja. Kérdezhetsz bármit, legfeljebb azt mondom, "passz". Az esetleges vitákat nem fogom moderálni.

Friss topikok

Linkblog

"Ne figyeljetek arra, amit mondok!"

2011.09.08. 08:52 DOKI

Hogy szenvedélyes igazságbeszéd vagy a hazugság maga volt-e Őszöd, azt kizárólag az kavarhatja meg, hogy a beszéd eredetileg nem nyilvánosan hangzott, egyébiránt meglehetősen egyszerű a képlet: a volt miniszterelnök azt mondta, hazudtak a kampány előtt és a kampányban, hogy választásokat nyerjenek. Pontosan ugyanezt leplezte le a WikiLeaks nemrég Orbánról. Aki ugyanis arra kéri a diplomatákat, hogy ignorálják a kampányban tett ígéreteit, az tisztában van vele, hogy mást mond, mint amit cselekedni óhajt, az kimeríti a hazugság fogalmát. Orbánról, aki 2006-ban a CNN-nek azt mondta, sosem hazudott, kiderült, hogy 2006-ban azért mégis. ...

A WikiLeaks-féle Orbán-idézetből – amelynek pontosságát egyébként maga a miniszterelnök is elismerte azzal, hogy sajtótájékoztatóján reagált rá – egyáltalán nem az derül ki, hogy Orbán Viktor egy hazug, erkölcsi értelemben megsemmisült politikus volna, aki alkalmatlan az ország vezetésére. Hanem az, hogy Orbán a nagy arányú győzelem, az MSZP egész pályás letámadása érdekében feláldozta pártja hitelességét. A terv sikerült, a Fidesz kétharmad birtokában szabhatja saját képére az országot, és a párt legerősebb ellenzéke pedig önmaga. A Fidesznek ugyanis nem a harmatgyenge ellenzékkel kell most szembeszállnia, hanem a saját maga által gerjesztett és táplált hamis elvárásoknak kell megfelelnie. Ami már most sem könnyű, később pedig még nehezebb lesz.

Tovább a teljes cikkhez.

Eddig az idézet. Ehhez csak annyit tudok, dokumentátorként hozzátenni, hogy minden jel szerint egy olyan országban élek, ahol az ország megválasztott vezetőjéről kiderül, hogy szándékosan, tudatosan hazudik, és EZT AZ ORSZÁG KÜLÖNÖSEBB ZOKSZÓ NÉLKÜL TUDOMÁSUL VESZI.

Nos ez az, amivel nem igazán tudok mit kezdeni.

1 komment · 1 trackback

Címkék: orbán hazugság

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisoszintesegmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr343210701

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán: A miénk Európa legstabilabb politikai rendszere 2011.09.08. 16:07:01

A kistelepülések hivatalainál „lesznek nagyobb vesztesei is” az önkormányzati rendszer átszabásának - mondta a miniszterelnök szerda este Hajdúszoboszlón. Orbán Viktor szerint „gyakorlatilag nincs ellenzék”, ám ezt a helyzetet nem lesz könnyű megtartani.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.09.08. 21:03:35

Orbán-idézetből – amelynek pontosságát egyébként maga a miniszterelnök is elismerte"

ez hol van?

"Tovább a teljes cikkhez."

ez mi?
süti beállítások módosítása