Twitter

Radikális őszinteség mozgalom

Ez egy olyan blog, amelyben a mozgalom híreit teszem közzé, továbbá beszámolok arról, hogy mit kavarok. Nem igérek semmit, de az a szándékom, hogy "ami a szívemen, a számon." Ez Dr. Telkes József személyes blogja. Kérdezhetsz bármit, legfeljebb azt mondom, "passz". Az esetleges vitákat nem fogom moderálni.

Friss topikok

Linkblog

Poénkodok: A Rádió Q fórumán a NetSzemle.hu topikjába ezt írtam az imént

2011.04.06. 11:30 DOKI

Az interneten már újraéledtem, és ott folytatom a NetSzemle.hu műsorát is. Minden szombat reggelre készítek egy friss 1,5-2 órás műsort, amit aztán egész héten át lehet nézegetni a www.netszemle.hu címen vagy a www.telkes.tv címen, amely utóbbin összefoglalom ennek az online kérdezéstechnika oktatás és vállalati tanácsadás legfontosabb tudnivalóit. Továbbra is "közösségi szerkesztéssel" dolgozom, be lehet kapcsolódni, javasolhatsz beszélgető partnert, kérdezheted a főszereplőket és sok más módon (pl. szavazásokkal) is bekapcsolódhatsz ennek az újfajta "reality swhow" típusú műsornak az alakításába. Legyél te is a szerkesztőnk, a szerkesztőség oldalán (www.youtube.com/telkes) megnézheted az összes videót, és a szavazatoddal (lájk) beleszólhatsz, hogy melyik kerüljön adásba közülük. Ezen a módon a NetSzemle.hu VALÓBAN közösségi szerkesztésű, és ez a sajátossága csak markánsabb lesz, ha elindul a "közösségi újságríró képzés", ahol a NetSzemle.hu a legjobbaknak megbízást igér. A cél nem más, mint egy közösségi szerkesztésű félórás esti híradó összeállítása, amelyben maguk a nézők - videobloggerek - tudósítanak arról, amit ők maguk a nap során a legfontosabbnak vagy legérdeksebbnek tartottak.
Ha vállalati programjaim érdekelnek, akkor hivj 457-0903 vagy skpye: telkes
Üdv: Jóska
Dr. Telkes József
pszichiáter, fejvadász, látnok és folmrendező :)
valamint Freeland királya
http://startnap.com/freeland

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisoszintesegmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr82804219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása