Twitter

Radikális őszinteség mozgalom

Ez egy olyan blog, amelyben a mozgalom híreit teszem közzé, továbbá beszámolok arról, hogy mit kavarok. Nem igérek semmit, de az a szándékom, hogy "ami a szívemen, a számon." Ez Dr. Telkes József személyes blogja. Kérdezhetsz bármit, legfeljebb azt mondom, "passz". Az esetleges vitákat nem fogom moderálni.

Friss topikok

Linkblog

Őszinteség

2011.04.29. 07:55 DOKI

Mert aztán nagyon sokra megyünk vele. Az emberek többsége azt sem tudja mit jelent ez a fogalom. Számukra csak egy üres szó marad. Komolyan nem tudom felfogni, hogy az ember miért nevez meg olyan dolgokat, amelyeknek tisztában sincs a jelentésével vagy a létezésével. Az őszinteség a kedvencem. Hát senki sem veszi észre, hogy mindenki hazudik? Hazudunk otthon, az utcán, a munkahelyünkön, az iskolában, a buszon, a járműveken. Hazudunk a családunknak, a barátainknak, az ismerősöknek, az idegeneknek. Hazudunk a szavainkkal, a tekintetünkkel, a mozdulatainkkal, a testtartásunkkal, az öltözködésünkkel. Hazudunk magunkról és másokról, magunknak és másoknak. Képesek vagyunk bárhol, bárkinek, akárhogyan és akármiről HAZUDOZNI. És miért hazudik az ember? Mert GYÁVA. Nem mer felelősséget vállalni a tetteiért, a vágyaiért. Képtelen kiállni önmagáért.

Forrás.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: hazugság blogszemle őszinteség

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisoszintesegmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr92863714

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kutas József - KAPANYELŰ FACIKA 2011.04.30. 22:08:07

A BKV menetrend szerint közlekedő, kertek alatt bóklászó járatai olykor különös, mozgó antikváriumhoz, bazárhoz vagy turkálóhoz hasonlítanak – azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy nem könyvet, zsuzsut, minőségi angolszövetet, hanem ember...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása