Twitter

Radikális őszinteség mozgalom

Ez egy olyan blog, amelyben a mozgalom híreit teszem közzé, továbbá beszámolok arról, hogy mit kavarok. Nem igérek semmit, de az a szándékom, hogy "ami a szívemen, a számon." Ez Dr. Telkes József személyes blogja. Kérdezhetsz bármit, legfeljebb azt mondom, "passz". Az esetleges vitákat nem fogom moderálni.

Friss topikok

Linkblog

A találkozókról és a szerves fejlődésről

2011.01.25. 11:40 DOKI

Két jeles dátum a közeljövőben, az első "a radikális őszinteség napja", 2011. február 5., szombat, a másik a 2011. február 20., vasárnap, Biegelbauer Pál halálának 10. évfordulója.

Nem tudom, valóban személyes találkozó kell-e (és lehetséges-e) vagy csak arról lesz szó, hogy ezeken a napokon az interneten találkozunk és összegyűlünk egy fórumon, hogy megbeszéljük, ami a témával kapcsolatban érdekes.

Mindenesetre keresem - a bloggal, - mindazokat, akiket érdekel a téma, illetve február 20-ra azokat, akiknek sokat jelent Pali személye és tanítása.

Mindkét esemény (talán) a média figyelmét is felkelti, ha bárki bármilyen média kapcsolattal rendelkezik, és segíteni akar, kérem vesse be magát!

Igyekszem nem erőltetni a szervezkedést, figyelek és reagálok az első visszajelzésekre, azt szeretném ha először az összes létező internetes lehetőséget kihasználnánk, hogy könnyebben egymásra találjanak, akiknek ez fontos valamiért. Hajlok arra, hogy a "mozgalom" közel 100%-ban online szerveződik, mert így a távolság sem lehet akadály. S még költsége sincs. Ha kell, persze mindenhová elmegyek, ahol kíváncsiak rám, de egyelőre az ennek a módja, hogy a székács utcában találkozom azokkal, akikkel ezt kölcsönösen elengedhetetlennek tartjuk. Leporolom a kamerát - itt a blogon is lesznek interjúk és más videók. Kedvenc eszközöm.

Mindazonáltal fejben már felújítottam a "Kérdezéstecnika tréninget" és nézem, mennyire használható az online változat és hol, mikor van szükség személyes gyakorlásra. Olvasmányok.

Egyszóval: a személyes találkozók ügye egyelőre eldöntetlen, vagy fizikai testben is összejövünk egy helyen vagy pedig a neten az adott napokon.

2011. február 5. "A radikális őszinteség napja" - A 2007-es felhívás.

A téma a mozgalom szervzése maga és hogy kit mit vár, szeretne kapni vagy netán adni bele, hogy mindenki hasznosak érezze a részvételét. "facebook plusz" - mit kell tudnia. Hogyan gazdálkodjunk az időnkkel és a figyelmünkkel?

2011. február 20. "Biegelbauer Pál emléknapja" - Legfontosabb írásai.

Kinek mit jelentenek ezek a szavak és mi az, amit tovább kell vinnünk a fényadásból?

Mindkét dátumot közzétettem a facebook lapomon:

 

Jozsef Telkes | Névjegy létrehozása

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisoszintesegmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr22611958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása