Twitter

Radikális őszinteség mozgalom

Ez egy olyan blog, amelyben a mozgalom híreit teszem közzé, továbbá beszámolok arról, hogy mit kavarok. Nem igérek semmit, de az a szándékom, hogy "ami a szívemen, a számon." Ez Dr. Telkes József személyes blogja. Kérdezhetsz bármit, legfeljebb azt mondom, "passz". Az esetleges vitákat nem fogom moderálni.

Friss topikok

Linkblog

Facebook újraértelmezés / Hol tartok?

2011.01.25. 14:41 DOKI

1. "Like" - tetszik, a figyelmedbe ajánlom.

2. "Dislike" - ritkán használom, csak ha kifejezetten nem tetszik.

3. Naptár - minden hónap első szombatja a radikális őszinteség napja.

4. Videoblog - www.youtube.com/telkes címre kerülnek a videók és azokat tematikus csatornákba szervezem. (Hamarosan nekiállok.) Flip beszerzés folyamatban, a céggel is felvettem a kapcsolatot, ha esetleg többen többet akarnánk egyszerre venni, akkor közösen olcsóbban juthatunk hozzájuk.

5. Adatok - rendesen kitöltöttem és folyamatosan, de legalább havonta karbantartom. A filozófiát és a vallás rovatot is. Megnézem nálad is, ha ki van töltve!

6. Elérhetőség: kiírtam, aki akar, könnyen megtaláljon (MSN, Skype, email).

7. Fényképek, videók, amint lehet, teszek fel frisseket.

8. Tapasztalat-gyűjtés, ki mire és hogyan használja a Facebook-ot? Kevés van a neten, ha megosztod, értékelem. (Kommentben vagy akárhogy, pl. a saját blogodon.)

9. Kérdőív készítés. Keresnem és tesztelnem kell a jelenlegi szolgáltatásokat, mert a régi (poll-r) sajnos megszűnt, elveszett vagy 200 régi szavazásom sajnos.

10. Bármi más? :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisoszintesegmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr542612388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása