Twitter

Radikális őszinteség mozgalom

Ez egy olyan blog, amelyben a mozgalom híreit teszem közzé, továbbá beszámolok arról, hogy mit kavarok. Nem igérek semmit, de az a szándékom, hogy "ami a szívemen, a számon." Ez Dr. Telkes József személyes blogja. Kérdezhetsz bármit, legfeljebb azt mondom, "passz". Az esetleges vitákat nem fogom moderálni.

Friss topikok

Linkblog

Jézusmária, mi ez a radikális micsoda?

2011.01.25. 11:55 DOKI

Ne aggódj, igyekszem nem átesni a ló másik oldalára! Csak annyit fogok dolgozni vele, amennyit jól esik.

A Kinek? Minek? Hogyan? kérdésekre igyekszem pontosabb válaszokat adni, bár alapvetően abban reménykedem, hogy a blog majd segit abban, hogy "kiválasszák magukat" azok, akiket ez a téma érdekel. De igazad van, a céljaimat igyekszem pontosabban megfogalmazni. De ha extra röviden kell, akkor az érdekel, hogy mi történik, ha a Facebok-oldal minden funkcióját komolyan veszem és megtöltöm megbizható tartalommal. A "lájkolás" pl., ami amúgyis divat, arra is alkalmas, hogy könnyebben azonosíthatóak legyenek azok, akik hiteles kommunikációra törekszenek. Lesz majd egy kis titkos jel azokon a blogokon, amelynek a gazdája a mozgalom tagja és ezzel vállalja, hogy az igazat írja, vagyis amit az adott témáról személyesen gondol és érez.

Majd meglátom, mi jön ki belőle, az biztos, hogy erőltetni semmit sem fogok.

2011/1/25 Dr. Fekete Erzsébet <drfeketee@gmail.com>
 
Jézusmária.Józsikám,mi ez radikális micsoda? Hogy képzeled,minek.,kinek,hogyan? 

        Ez a kifejezés most nekem érthetetlen.Majd meg kellmagyarázni nekem is és másoknak is.. Én csak attól félek,hogy ugy belehergeled majd magad ebbe a témába,hogy átesel a ló másik oldalára:majd betegre dolgozod vele magadat.     Nem lenne elég neked most a Zöldháló?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisoszintesegmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr302611992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása