Twitter

Radikális őszinteség mozgalom

Ez egy olyan blog, amelyben a mozgalom híreit teszem közzé, továbbá beszámolok arról, hogy mit kavarok. Nem igérek semmit, de az a szándékom, hogy "ami a szívemen, a számon." Ez Dr. Telkes József személyes blogja. Kérdezhetsz bármit, legfeljebb azt mondom, "passz". Az esetleges vitákat nem fogom moderálni.

Friss topikok

Linkblog

Speciális funkciók a jövendő szoftverben

2011.01.25. 12:23 DOKI

...amelyekre szükségem van a saját facebook-omban:

1. Indíthassak szavazást, közzétehessek kérdőívet. A brainstorming és a döntések fontos eszköze.

2. Követhessem, hogy a kapcsolataim közül kiknek a szavazását kívánom követni, vagyis az ő kérdéseire válaszolni szeretnék.

3. Keresés a szavazások témái között.

4. Online brainstorming levezetésének lehetősége. (Kidolgozandó.)

5. A "lájkolás", mint most, csak "komolyan véve". gyűjtések, keresés, toplisták.

6. A felelősségvállalási mutatók figyelése, toplisták. - Kikre érdemes figyelnem? Segítség az időgazdálkodásomhoz.

7. Naptár - használja valaki? Milyen legyen, hogy segítse az időgazdálkodásomat?

8. Saját termék/szolgálatatás meghirdetésének lehetősége, az érdeklődők és jelentkezők számontartása, kommunikáció velük.

9. "Közszereplők" értékelése, a számukra kért visszajelzések szervezése, saját csoport, naptár, stb. a személyes időgazdálkodásukhoz. Az átláthatóság konkrétumait maga állíthatja be, ahol alaphelyzet, hogy "minden nyilvános". Ez a téma személyes kedvencem, ezért kiemelten kezelem.

10. Video chat. Amit jelenleg Skype-on vagy MSN-en tehetünk meg. Online tanácsadás és oktatás lehetősége. Csoportos video chat.

Neked mire lenne szükséged, hogy számodra mg jobb legyen a facebook?

Mire használod most és még mire lehetne, ha... ha például tudnád, hogy itt minden hirdetésben megbízhatsz és azokat utólag véleményezheted is szavazásos értékelésseé és szövegesen is. (Terméktapasztalatok.)

Facebook / Twitter tapasztalatok érdekelnek! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisoszintesegmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr872612064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása