Twitter

Radikális őszinteség mozgalom

Ez egy olyan blog, amelyben a mozgalom híreit teszem közzé, továbbá beszámolok arról, hogy mit kavarok. Nem igérek semmit, de az a szándékom, hogy "ami a szívemen, a számon." Ez Dr. Telkes József személyes blogja. Kérdezhetsz bármit, legfeljebb azt mondom, "passz". Az esetleges vitákat nem fogom moderálni.

Friss topikok

Linkblog

2011. február 5.: A radikális őszinteség napja

2011.01.26. 01:21 DOKI

Színjelzésekkel jelezzük, egész nap viselve, hogy mi a viszonyunk a radikális őszinteség mozgalomhoz. Színes fejű gombostűk megfelelnek erre a célra, az mindenkinek van és ha nincs, akkor is könnyen beszerezheti.

Piros: nem tetszik, gyanús, idegenkedem tőle, utálom., stb. A negatív vélemény jele. Kérdésünk: Konkrétan mi nem tetszik?

Sárga: megfigyelem, semleges vagyok, igyekszem nyitott lenni, többet szeretnék tudni, kérdezni fogok

Zöld: szeretem, támogatom, fogyasztom, de inkább fizetek, csak ne legyenek reklámok, vagy ha nem fizetejók, akkor meg elviselem őket.

Ezen felül lesznek még - hónapról hónapra változóan - kérdés még, amelyre a ruha bal oldalán lehet egy diszkrét fekete gombóstűvel válaszolni. (Igent jelent, a nemek viseljenek pirosat).

Ha összetalálkozol valakivel a nap során, aki valamilyen jelvényt visel, azzal biztos érdekes lehet elbeszélgetni, erről beszámolni, elszánatknak videós iinterjút készíteni.

Végül, de nem utolsó sorban a legfontosabb kérdés az, hogy te mit akarsz behozni ebbe a társaságba, van-e már elképzelésed, hogy mit akarsz csinálni?

A nap során élrkező beszámolókat folyamatosan közzéteszem a blogon és a mozgalom Facebook-oldalán.

Indítok egy kérdésgyűjtő blogot, elsőként azzal a kérdéssel, hogy mit kérdeznél tőlem. Aztán ott várom a javaslatokat arra, hogy ki kivel szeretne személyes videós interjút látni és mi az a legfontosabb kérdés, amit lehetőség szerint tegyek fel neki. Erre tovább!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisoszintesegmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr672613985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása