Twitter

Radikális őszinteség mozgalom

Ez egy olyan blog, amelyben a mozgalom híreit teszem közzé, továbbá beszámolok arról, hogy mit kavarok. Nem igérek semmit, de az a szándékom, hogy "ami a szívemen, a számon." Ez Dr. Telkes József személyes blogja. Kérdezhetsz bármit, legfeljebb azt mondom, "passz". Az esetleges vitákat nem fogom moderálni.

Friss topikok

Linkblog

Maximális átláthatóságot - radikális őszinteséget - a politikában!

2011.01.28. 16:11 DOKI

"De az már mindennek a teteje, hogy az államtitkár a facebookon üzenget a frakcióvezetőnek. Már itt tartanánk? Tényleg eljön az internetes demokrácia, amikor mindenki mindent megszavaz egy lájkolással (esetleg, ha nem sikerül, bekiabálja, hogy LIKE, én így szavaztam)?" (Az idézet forrása, érdemes az egész bejegyzést elolvasni, mert ezzel vitakozom.)

Nekem tetszik, hogy egyik politikusunk a másiknak a Facebookon keresztül üzen. Mert legalább beavatnak a dolgaikba, lehet véleményezni, ha valóban el is olvassák, stb. Mindenesetre nekem jobban tetszik, ha valaki törekszik a címben megfogalmazott követelmény (igen, követelmény!) teljesítésére. Mert hogy amiről beszélgetnek, az nem a magánügyük, hanem... De ezt úgyis tudjátok, nem?

A nagy kérdés, vajon hányan követik majd a jó példát! Egyelőre nincs tolongás a Facebookon, és amit látunk, hát... az sem az igazi. De hogy divatba jön, az biztos. Barack Obama példát mutat(ott) rá!

Most még ott tartunk, hogy - egy korábbi internetes szavazás szerint - az emberek 85%-a szerint "minden politikus hazudik". De hol a maradék 15%?

Szólj hozzá!

Címkék: politika facebook hazugság őszinteség telkes átláthatóság

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisoszintesegmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr152621264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása