Twitter

Radikális őszinteség mozgalom

Ez egy olyan blog, amelyben a mozgalom híreit teszem közzé, továbbá beszámolok arról, hogy mit kavarok. Nem igérek semmit, de az a szándékom, hogy "ami a szívemen, a számon." Ez Dr. Telkes József személyes blogja. Kérdezhetsz bármit, legfeljebb azt mondom, "passz". Az esetleges vitákat nem fogom moderálni.

Friss topikok

Linkblog

Biegelbauer Pál: 10 éve halt meg

2011.02.20. 17:32 DOKI

Pontosan ma van, hogy 10 éve az esti órákban telefont kaptam a hírrel, hogy Pali váratlan meghalt. Úton volt előadást tartani.

Végül is nem mentem el Kiskunfélegyházára, csak remélni tudom, hogy kapok majd beszámolót róla. Aki ott volt, kérem, tudósítson róla!

Nem véletlen, hogy a mai napon született meg Freeland - egyelőre egy blogon. Minden évben ezen a napon - február 20-án - lesz a születésnapja. A project szellemi védnöke Buegelbauer Pál.

Erre van az új blog.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisoszintesegmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr802675075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása