Twitter

Radikális őszinteség mozgalom

Ez egy olyan blog, amelyben a mozgalom híreit teszem közzé, továbbá beszámolok arról, hogy mit kavarok. Nem igérek semmit, de az a szándékom, hogy "ami a szívemen, a számon." Ez Dr. Telkes József személyes blogja. Kérdezhetsz bármit, legfeljebb azt mondom, "passz". Az esetleges vitákat nem fogom moderálni.

Friss topikok

Linkblog

K. und K. 0.9*

2011.03.08. 01:27 DOKI

 

Mutatok egy videót, és ezzel kapcsolatban elmesélek néhány dolgot. Személyese talán április 9-én. Ide kattincsáááá!

Jelzem, hogy keveset leszek. Ezekre a fő blogokra szeretnék jobban koncentrálni, válaszd ki, mennyi figyelmet akarsz szentelni a továbbiakban Freend feltérképezésére:

1. Semennyit, ennyi elég volt. Sok sikert! (1 pont)

2. Hetente felnézek, fél szemmel követem, mi történik Freelandban! (2 pont)

3. Naponta vagy 2 naponta feljövök és legalább 10 percet olvasgatással, videó nézegetéssel töltök. (3 pont)

4. Kezdem nagyon megszeretni, de inkább még csak érzem, mint értem, hogy mi akar ez lenni. Tanulnom, figyelnem kell. (4 pont)

5. Sokat tanulok itt, sok mindent fel is tudok használni a saját munkámban. (5 pont)

6. Az a szándékom, hogy átveszem, amit lehet. Ez egy hatékonyság-növelő (önfejlesztlsi) program a számomra, amellyel ráadásul NAGYON szépen lehet keresni, éserre bizonyítékaim vannak. (6 pont)

7. Jól szórakozom. (7 pont)

8. Jut eszembe, 18+ tematika nem lesz? Legyen!! - Ne legyen!! Vita és a végén szavazás. Király mondja: neki tök mindegy. (8 pont)

9. Kilenc. Ide jön a saját fő programod, az a plusz, amit szeretnék beleadni a NetSzemle Tapasztalat Bank c. oldalán, hogy ezek az egyes szám első személyben megfogalmazott hiteles tapasztalatok aztán segitséget adjanak a többi tag döntéseihez. Pontosan kulcsszavazok és tegelek, annak érdekében, hogy könnyű legyen megtalálni ezt az oldalt. (9 pont)

10. Mindent elkövetek, hogy a saját eszközeimmel - kreativ módon - bemutassam az ismerőseimnek és/vagy az internetes nagyvilágnak, hogy milyen álomország készül az interneten. Hajrá Freeland, amennyit csak tudok, ott akarok lenni. Tulajdonképpen a téli hónapokban én is veled akarok lenni, J., hiszen a munkámat bármelyik internet kávézóban tudom folytatni. (10 pont)

A fenti skála alapján nyílt beszélgetés tárgyává lehet tenni, hogy ki hogy van ezzel a Freeland - NetSzemle - Néven Nem Nevezhető Hálózat (NNNH) triásszal, amely a világ legjobban fizető, legkellemesebb munkát biztosító hálózatát akarja létrehozni, amelynek középpontjában az önfejlesztés, illetve a hiteles személyes kommunikációs képességek fejlesztése áll. Kérdezéstechnika. Ez a specialitásom*.

Lesz egy olyan kérdés a Felvételi lapon (amikor majd eldöntöd, hogy tovább akarsz lépni és jobban bevonódni FL életébe), amelyen azt kérdezem, hogy "Mennyit akarsz keresni havonta?". A következő kérdés ezután olyasmi lesz, hogy "Mit vagy ezért hajlandó megtenni!" Gondolkodj rajta!

* Vagyis előzetes, még nem "éles". Tesztelendő. Béta. 0.9 királyi nyelven.

*Ha jártál Kérdezéstechnikán, írd meg, milyen volt, mi haszna volt, hogy tudtad használni a gyakorlatban, stb. Osszad meg a tapasztalataidat a Királlyal és a Közösséggel (K. und K.)! :)))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisoszintesegmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr692720493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása