Twitter

Radikális őszinteség mozgalom

Ez egy olyan blog, amelyben a mozgalom híreit teszem közzé, továbbá beszámolok arról, hogy mit kavarok. Nem igérek semmit, de az a szándékom, hogy "ami a szívemen, a számon." Ez Dr. Telkes József személyes blogja. Kérdezhetsz bármit, legfeljebb azt mondom, "passz". Az esetleges vitákat nem fogom moderálni.

Friss topikok

Linkblog

Őszinteség teszt

2011.03.28. 20:57 DOKI

Az őszinteség ősidők óta az egyik legtöbbet magasztalt, de egyszersmind az egyik legritkább emberi erény. Másoktól természetszerűen elvárjuk, magunk viszont csak mértékkel szoktuk gyakorolni.

Persze nem mindig rosszakaratból vagy tudatos ámítási szándékból, inkább a közmondás józan intelmét megfogadva: "ne szólj szám, nem fáj fejem".
Ebből a tesztből megtudhatja, milyen mértékű Önben az igazmondás készsége vagy megfordítva: mekkora a hajlama a dolgok szépítésére, kozmetikázására. Minden kérdésre egyértelmű igennel vagy nemmel feleljen. A válaszokon ne töprengjen sokáig, gyorsan dolgozzék! Az egész tesztet célszerű két percen belül befejeznie.

Az Őszinteség teszt kitöltése.

Forrás.

Szólj hozzá!

Címkék: teszt őszinteség

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisoszintesegmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr762780105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása