Twitter

Radikális őszinteség mozgalom

Ez egy olyan blog, amelyben a mozgalom híreit teszem közzé, továbbá beszámolok arról, hogy mit kavarok. Nem igérek semmit, de az a szándékom, hogy "ami a szívemen, a számon." Ez Dr. Telkes József személyes blogja. Kérdezhetsz bármit, legfeljebb azt mondom, "passz". Az esetleges vitákat nem fogom moderálni.

Friss topikok

Linkblog

üdvözlet az olvasónak!

2011.04.02. 18:58 DOKI

Különleges ember lehetsz, és örülök, hogy idetaláltál. Nagyon kicsi az oldal látogatottsága, az aktvitás és minimális, hiszen nincs nagyon, aki aktívkodhatna. A téma nem népszerű vagy én csinálom rosszul, ezt nem tudom, de ez a tény.

Te azonban mégis itt vagy. Hogy kerültél ide? Mit keresel? Mi az, ami neked most segítséget jelethetne?

Anyway, bármi szél is hozozz ide, remélem hasznos lesz, amit ezen a blogon találsz. Ha pedig kíváncsi vagy a "nem nyilvános" hírekre, információkra is, olyanokra, amelyeket valami oknál gova nem lehet vagy nem illik nyilvánossá tenni, iratkozz fel heti levelező listámra. (Ez egy nagyon régi lista, 2000. óta megy, és jelenleg 195-en vagyunk rajta.)

Üdv a klubban! :)

Jóska

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisoszintesegmozgalom.blog.hu/api/trackback/id/tr942794267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása